Osrednjeslovenska, Mengeš

Poslovni prostor gostinski lokal

  • Površina

    103 m²

PPO001-23

oddaja

Cena

600,00 €

Opis nepremičnine

MENGEŠ CENTER, oddamo gostinski lokal z možnostjo bivanja v izmeri 102,70m2, ki se nahaja v pritljičju stavbe v samem centru Mengša. Lokal je namenjen za strežbo pijač, lahko tudi za pripravo sedvičev ali druge prehrambne dejavnosti. Lokal ima v kleti urejeno garsonjero za bivanje ali prenočitev, zgrajeno l. 1994, oddamo, cena: 600 EUR/mes. + akontacija dohodnine.

Osnovno o nepremičnini:

Lokal se nahaja na frikventni lokaciji blizu Kulturnega doma v Mengšu, parkiranje je organizirano na javnem parkirišču. Možnost preureditve za pisarne ali druge dejavnosti.

V priljičnem delu sta dva prostora za stranke v skupni izmeri 65,20 m2, urejena sta dva vhoda za stranke, ter en vhod, ki je namenjen za dostavo. Kletni del stavbe (37,50m2) obsega: urejeno garsonjero za bivanje ene osebe ali para, skladiščni prostor, ter sanitarije za goste.

Priključki: Elektrika, razsvetljava prostorov, ventilacija, alarm, sanitarne prostore za zaposlene. Ogrevanje je centralno.

Prevzem je možen takoj.

Pogoji:Varščina v izmeri 2 mesečni najemnine. Plačilo mesečnih stroškov.

Najemodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje za sklenitev najemne pogodbe na način, da najemnik plača del stroškov agenciji v višini  600 EUR + DDV 

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Osrednjeslovenska Mengeš Mengeš
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: gostinski lokal
Nadstropje: pritličje
Stanje: originalno
Velikost: 102,70 m²
Leto izgradnje: 1994
Šifra oglasa: PPO001-23
Elars nepremičnine d.o.o.

Olga Sluchanko