ELARS Nepremičnine

Kjer sanje postanejo dom

Ključ do sreče je včasih ključ sanjskega doma – dovolite, da tudi vaše sanje postanejo dom. Naša ekipa pri posredovanju vseh vrst nepremičnin vaše želje in interese vedno postavlja na prvo mesto. Spremljamo vas skozi celoten postopek nakupa, prodaje, najema ali oddaje. Poleg visokokakovostne in vrhunske storitve, vsem našim strankam nudimo pravno svetovanje in varnost v prometu z nepremičninami. Naša izvedba storitve temelji na iskrenosti in integriteti ter uresničevanju vaših osebnih in poslovnih ciljev. Osredotočeni smo na ustvarjanje in zagotavljanje priložnosti in vrednosti za vas na trgu nepremičnin, pa naj bo to vaš dom ali naložbeni portfelj. Z veseljem vam pomagamo pri iskanju popolne nepremičnine – vaše želje in potrebe nam lahko sporočite po telefonu, elektronski pošti ali na osebnem sestanku v naših poslovnih prostorih. Po našem obsežnem iskanju nepremičnin glede na željene lastnosti, vam posredujemo naš izbor nepremičnin in si jih po vaši odločitvi nato ogledamo. Z našim delom zaključimo, ko za vas poiščemo sanjsko nepremičnino.

Velikih, izjemnih stvari v poslu, nikoli ne doseže ena oseba, velike stvari so vedno rezultat dela več ljudi. Predstavljamo vam našo ekipo ELARS, ki vas bo na vaši poti k uresničevanju osebnih ali poslovnih ciljev spremljala od začetka do konca.

Elvis Beganović

Elvis Beganović

“Delo z nepremičninami je moja strast in del moje identitete, zadovoljstvo naših strank pa je moje merilo uspeha.”

Aleksander Palamar, podporna ekipa

Aleksander Palamar, podporna ekipa

"Želja po dodatnih izzivih in nabiranju izkušenj v svetu poslovanja me je popeljala do ekipe pri podjetju ELARS Nepremičnine, kjer mi delo pomaga pridobivati potrebno znanje, ter razvija moje delovne sposobnosti za prihodnje izzive.
Samo delo zahteva dobro organizacijo in komunikacijo z ljudmi. V razgibanem delu uživam, saj je vsak dan poln nepričakovanih dogodkov in novih priložnosti, iz katerih se vsak dan nekaj novega naučim. Sem odprta oseba, ki rada komunicira z ljudmi. Poleg slovenščine tekoče govorim in pišem tudi angleško, nizozemsko, srbsko in hrvaško. Vsake zadane naloge se lotim po svojih najboljših močeh, sem natančen in poleg mnogo drugih lastnosti, tudi časovno odgovoren."

Arnela Nadarević, marketing in podpora

Arnela Nadarević, marketing in podpora

Olga Sluchanko, nepremičninska posrednica

Olga Sluchanko, nepremičninska posrednica

Nakup ali prodaja nepremičnine je poseben in nepozaben dogodek v življenju vsakega človeka, v tem postopku  je zelo pomembno, da ima stranka strokovno in zaupanja vredno podporo. Kot nepremičninska posrednica z večletnimi izkušnjami tako na domačem kot tudi mednarodnem trgu pri svojem delu vedno posvečam posebno pozornost varnosti pri izpeljavi poslov in zadovoljstvu naših strank. Vsak zaključen posel je posebna življenjska zgodba, jaz pa sem resnično srečna, da sem del te zgodbe.

Mnenja

Naročite se na naše novice...

... in ne zamudite novih nepreimčnin ter posebnih ponudb!