ELARS Nepremičnine

Kjer sanje postanejo dom

Ključ do sreče je včasih ključ sanjskega doma – dovolite, da tudi vaše sanje postanejo dom. Naša ekipa pri posredovanju vseh vrst nepremičnin vaše želje in interese vedno postavlja na prvo mesto. Spremljamo vas skozi celoten postopek nakupa, prodaje, najema ali oddaje. Poleg visokokakovostne in vrhunske storitve, vsem našim strankam nudimo pravno svetovanje in varnost v prometu z nepremičninami. Naša izvedba storitve temelji na iskrenosti in integriteti ter uresničevanju vaših osebnih in poslovnih ciljev. Osredotočeni smo na ustvarjanje in zagotavljanje priložnosti in vrednosti za vas na trgu nepremičnin, pa naj bo to vaš dom ali naložbeni portfelj. Z veseljem vam pomagamo pri iskanju popolne nepremičnine – vaše želje in potrebe nam lahko sporočite po telefonu, elektronski pošti ali na osebnem sestanku v naših poslovnih prostorih. Po našem obsežnem iskanju nepremičnin glede na željene lastnosti, vam posredujemo naš izbor nepremičnin in si jih po vaši odločitvi nato ogledamo. Z našim delom zaključimo, ko za vas poiščemo sanjsko nepremičnino.

Velikih, izjemnih stvari v poslu, nikoli ne doseže ena oseba, velike stvari so vedno rezultat dela več ljudi. Predstavljamo vam našo ekipo ELARS, ki vas bo na vaši poti k uresničevanju osebnih ali poslovnih ciljev spremljala od začetka do konca.

Elvis Beganović, Direktor, Ustanovitelj

Elvis Beganović, Direktor, Ustanovitelj

“Delo z nepremičninami je moja strast in del moje identitete, zadovoljstvo naših strank pa je moje merilo uspeha.”

Arnela Beganović, marketing in podpora

Arnela Beganović, marketing in podpora

Doroteja Eržen, nepremičninska posrednica

Doroteja Eržen, nepremičninska posrednica

"Moje poslanstvo je, da proces nakupa ali prodaje doma poteka čim bolj tekoče in brez stresa. Ne glede na to, ali ste prvič kupec, izkušen investitor ali želite prodati svojo nepremičnino, sem predana temu, da vas vodim skozi vsak korak procesa s profesionalnostjo, integriteto in skrbjo.

Povežimo se in raziščimo, kako vam lahko pomagam pri vaših nepremičninskih potrebah!"

Megi Pintarić, asistentka

Megi Pintarić, asistentka

Erik Ramčilovič, nepremičninski posrednik

Erik Ramčilovič, nepremičninski posrednik

Mnenja

Naročite se na naše novice...

... in ne zamudite novih nepreimčnin ter posebnih ponudb!