Osrednjeslovenska, Ig

Hiša samostojna

  • Površina

    85 m²

PH01891MP

prodaja

Cena

399.000,00 €

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Opis nepremičnine

Naprodaj hiša z veliko parcelo na zelo lepi lokaciji v kraju Visoko, v neto tlorisni izmeri 85 m2, zgrajena l.1973, 2.101 m2 zemljišča. 

Razporeditev prostorov:

Pritličje: Garaža, shramba, wc in večnamenski prostor s kaminom.

Etaža 1: hodnik, spalnica 1, spalnica 2, kopalnica z Wc-jem ter dnevni prostor, ki je povezan s kuhinjo in izhodom na balkon.

Hiša je opremljena in potrebna osvežitve, primerni tudi za počitniški vikend. V hiši je WIFI, telefon in televizija, napeljava Telekom. Streha je bila obnovljena s strešno kritino Decra Ponuja zemljišče z gozdno površino in lepo hiško, ki se odlično zlije z naravo. Ima lep balkon, ki se razprostira po širini hiše.

Obstaja možnost za gradnjo še enega objekta na parceli, ali prodajo dela parcele. Potencialno za oddajanje saj je lokacija zanimiva za oddajanje apartmajev v turistične namene ali bivanje. 

Lokacija in infrastruktura

Lokacija je primerna za družine, ki si želijo bivati v mirnem sožitju z naravo, odmaknjeno od hrupa in gneče. Ig, kjer se nahaja vsa potrebna infrastruktura je oddaljen cca. 10 km, Ljubljana pa cca. 20 km.

V neposredni bližini se nahaja Waldorfska šola.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec poleg kupnine prodajalcu pokrije del stroškov prodaje v višini 2%+DDV od pogodbene prodajne cene.

Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam pri nakupu nepremičnine tudi svetovali

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Osrednjeslovenska Ig Visoko
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Nadstropje: P+1
Stanje: renoviran
Velikost: 85,00 m²
Leto izgradnje: 1973
Šifra oglasa: PH01891MP
Elars nepremičnine d.o.o.

Elvis Beganović