Savinjska, Rogaška Slatina

Hiša samostojna

  • Površina

    380 m²

HORS

oddaja

Cena

2.000,00 €

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Opis nepremičnine

ROGAŠKA SLATINA, CENTER, 380 m2, samostojna, zgrajena l. 1979, adaptirana l. 2014, 1.000 m2 zemljišča, oddamo. Cena: 2000,00 EUR/mes

Hiša je primerna za trajno bivanje ali za turistične nastanitve.

Možnost najema za namen poslovanja , oz. oddaji apartmajev za turiste ali dolgoročni podnajem.

Kraj je odmaknjen od industrije in hrupa v umirjenem predelu mesta in  je lociran v neposredni bližini starega mestnega jedra, ter zdraviliško – turističnega centra Rogaška Slatina. Okolica ponuja številne možnosti za sprehode v naravi, rekreacijo in razvajanje v zdravilišču Rogaška Slatina. Prav tako pa je v bližini železniška in avtobusna postaja, vrtec, osnovna šola, pošta, trgovina.

Okolica: Mirno naselje družinskih hiš, sončna lega, okolica je mirna in zelena. Velik in lepo urejen vrt, zunanji kamin so odlike, ki naredijo ta dom prijeten in domač. V bližini je ogromno kolesarskih točk in urejene sprehajalne poti pa vabijo k sprostitvi in aktivnemu počitku. Hiša se prodaja opremljena s pohištvom, ki je prav tako v odličnem stanju in lepo vzdrževano/čisto. 

Razporeditev: 

Hiša je zgrajena v treh etažah. V hiši so trije ločeni stanovanjski enote.  Površina na enoto je cca 130m2. V pritličju je tudi velika delavnica, garaža, kurilnica, pralnica in shramba. Poslovni del ima ločen vhod za zaposlene in za poslovno dejavnost (cca 70m2).

* Stanovanje v pritličju v velikosti 67 m2 obsega: velik predprostor, spalnico, kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnico, WC. Stanovanju pripada tudi velika terasa. 

* V drugi etaži  vrstna enota je cca. 130m2 in obsega: V spodnji etaži kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo s kaminom, shrambo s prostorom za shranjevanje, prostorno pokrito teraso z lepim razgledom. V zgornji etaži se nahaja spalnica, dve večji sobi, wc s kopalnico. Iz spalnici in sobe je možen izhod na balkon. 

* V zgornji etaži (v mansardi) se nahaja stanovanjska enota (cca 130m2), ki obsega: kuhinjo z jedilnico, prostorno dnevno sobo, dve otroški sobi, večjo spalnico, hodnik in kopalnico wc-jem, izhod na prostorno teraso. 

Hiša je v celoti opremljena in primerna za takojšnjo vselitev. 

Priključki: priključek na elektriko, vodovod, zemeljski plinovod, kabelsko televizijo, telefon. Kanalizacija priklopljena na centralno čistilno napravo.

Ogrevanje: centralna kurjava z možnostjo ogrevanja na plin in kurilno olje; v prehodnem obdobju s kaminom v spodnji stanovanjski enoti.

 

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Savinjska Rogaška Slatina Rogaška Slatina
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Stanje: delimično renoviran
Velikost: 380,00 m²
Parcela: 1.000,00 m²
Leto izgradnje: 1979
Šifra oglasa: HORS
Elars nepremičnine d.o.o.

Olga Sluchanko