Savinjska, Rogaška Slatina

Hiša samostojna

  • Površina

    380 m²

HORS

oddaja

Cena

2.000,00 €

Opis nepremičnine

ROGAŠKA SLATINA, CENTER, 380 m2, samostojna, zgrajena l. 1979, adaptirana l. 2014, 1.000 m2 zemljišča, oddamo. Cena: 2000,00 EUR/mes

Hiša je primerna za trajno bivanje ali za turistične nastanitve.

Možnost najema za namen poslovanja , oz. oddaji apartmajev za turiste ali dolgoročni podnajem.

Kraj je odmaknjen od industrije in hrupa v umirjenem predelu mesta in  je lociran v neposredni bližini starega mestnega jedra, ter zdraviliško – turističnega centra Rogaška Slatina. Okolica ponuja številne možnosti za sprehode v naravi, rekreacijo in razvajanje v zdravilišču Rogaška Slatina. Prav tako pa je v bližini železniška in avtobusna postaja, vrtec, osnovna šola, pošta, trgovina.

Okolica: Mirno naselje družinskih hiš, sončna lega, okolica je mirna in zelena. Velik in lepo urejen vrt, zunanji kamin so odlike, ki naredijo ta dom prijeten in domač. V bližini je ogromno kolesarskih točk in urejene sprehajalne poti pa vabijo k sprostitvi in aktivnemu počitku. Hiša se prodaja opremljena s pohištvom, ki je prav tako v odličnem stanju in lepo vzdrževano/čisto. 

Razporeditev: 

Hiša je zgrajena v treh etažah. V hiši so trije ločeni stanovanjski enote.  Površina na enoto je cca 130m2. V pritličju je tudi velika delavnica, garaža, kurilnica, pralnica in shramba. Poslovni del ima ločen vhod za zaposlene in za poslovno dejavnost (cca 70m2).

* Stanovanje v pritličju v velikosti 67 m2 obsega: velik predprostor, spalnico, kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnico, WC. Stanovanju pripada tudi velika terasa. 

* V drugi etaži  vrstna enota je cca. 130m2 in obsega: V spodnji etaži kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo s kaminom, shrambo s prostorom za shranjevanje, prostorno pokrito teraso z lepim razgledom. V zgornji etaži se nahaja spalnica, dve večji sobi, wc s kopalnico. Iz spalnici in sobe je možen izhod na balkon. 

* V zgornji etaži (v mansardi) se nahaja stanovanjska enota (cca 130m2), ki obsega: kuhinjo z jedilnico, prostorno dnevno sobo, dve otroški sobi, večjo spalnico, hodnik in kopalnico wc-jem, izhod na prostorno teraso. 

Hiša je v celoti opremljena in primerna za takojšnjo vselitev. 

Priključki: priključek na elektriko, vodovod, zemeljski plinovod, kabelsko televizijo, telefon. Kanalizacija priklopljena na centralno čistilno napravo.

Ogrevanje: centralna kurjava z možnostjo ogrevanja na plin in kurilno olje; v prehodnem obdobju s kaminom v spodnji stanovanjski enoti.

 

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Savinjska Rogaška Slatina Rogaška Slatina
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Stanje: delimično renoviran
Velikost: 380,00 m²
Parcela: 1.000,00 m²
Leto izgradnje: 1979
Šifra oglasa: HORS
Elars nepremičnine d.o.o.

Olga Sluchanko