Ljubljana, Vič Rudnik

Poslovni prostor prostor za storitve

  • Površina

    211 m²

PPL-117

prodaja

Cena

260.000,00 €

img
img
img
img
img
img
img
img

Opis nepremičnine

VIČ, poslovni prostori v izmeri 211,10m2, se nahajajo v pritljičju urejenega bloka z lastnim vhodom iz ulice in veliko izložbo, delno se nahajajo tudi v kletnem delu stavbe, kjer je urejena lepa vinska klet in drugi pomožni prostori, zgrajena I. 2002, adaptirana I. 2020, prodamo. Cena: 260.000,00 EUR.

Primerno za investicijo!

Posredujemo pri prodaji lepo urejenih poslovnih prostorov na zelo zaželjeni lokaciji na VIČu blizu Tehnološkega parka in le 5 min stran od AC priključka Lj.- Zahod.

Prostori so zelo funkcionalno razporejeni in ponujajo veliko možnosti za storitvene dejavnosti, uporabo kot trgovina, spletna trgovina, pisarna, ali drugo. Prostori so razdeljeni na pritlični del v izmeri 67,90m2 in kletni del v izmeri 143,16m2, kjer je urejena lepa vinska klet, prostoren hodnik, sejna soba za sestanke, shramba, mini kuhinja, kopalnica s tušem in wc. Za potrebe novega lastnika obstaja veliko priložnosti za preureditev prostorov in  prilagoditev nove dejavnosti.

Objekt ima priključitev na optični internet, urejeno je individualno ogrevanje z novo plinsko pečjo, prostori so tudi klimatizirani. Parkiranje je urejeno ob stavbi na skupnem parkirišču stavbe. Oprema po dogovoru in ni všteta v ceno nepremičnine.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene. Kupec ne plača agencijske provizije.

Možnost nakupa poslovnega prostora skupaj z dejavnostjo in vso zalogo, ki je potrebna za opravljanje dejavnosti. V primeru nakupa nepremičnine z dejavnostjo je cena 350.000,00 EUR. 

 Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam svetovali pri nakupu nepremičnine.

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Ljubljana Vič Rudnik Vič
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: prostor za storitve
Stanje: renoviran
Velikost: 211,00 m²
Leto izgradnje: 2002
Šifra oglasa: PPL-117
Elars nepremičnine d.o.o.

Olga Sluchanko

Oprema

klima
zemeljski plin
domofon

Podobne nepremičnine