Osrednjeslovenska, Grosuplje

Hiša dvojček

  • Površina

    154 m²

PH01326EB

prodaja

Cena

448.000,00 €

Opis nepremičnine

Pravi družinski dom na mirni lokaciji s čudovitim pogledom na odprto dolino, čisto blizu glavnega mesta z veliko sprehajalne poti. Le nekaj minut od Ljubljane na Malem vrhu pri Šmarju je leta 2020 zgrajena enota dvojčka. Hiša je klasične gradnje, grajena kakovostno in premišljeno. Od nakupovalnega središča Supernova je 5 min vožnje z avtomobilom po avtocesti. Hiša je primerna za družino, ima dve veliki in svetli otroški sobi, velik in prostoren dnevni prostor ter ograjeno zelenico do katere dostopate  iz glavnega bivalnega prostora. Terasa je v celoti pokrita z kakovostno pergolo z led osvetlitvijo in elektromotornim zapiranjem. Zgrajena je tudi lopa, ki lahko služi kot zunanja shramba za kolesa, vozičke, orodje itd.

Celotna kvadratura hiše znaša 154,4 m² (bruto), 144,66 m² (neto). Razporeditev prostorov je primerna za družine z otroci,  v pritličju se nahaja velik in svetel dnevni prostor ter velika kuhinja in jedilnica, manjši dnevni wc in predsoba.

V 1. Nadstropju se nahajta 2 prostorni in svetli sobi, ena od njih ima tudi izhod na balkon. V 1. Nadstropju je tudi pralnica ter velika kopalnica.

Mansarda nudi  zasebnost in mir saj ima svojo zaprto spalnico,garderobno sobo, prostor za pisarno ter svojo kopalnico.

Hiša je opremljena z kakovostnim pohištvom, ki je bilo izdelano po naročilu proizvajalca ERJAVEC, vključno z notranjimi vrati. Pohištvo je narejeno premišljeno in zelo funkcionalno. V kuhinji so vgrajeni najsodobnejši aparati. Tudi osvetlitev v prostorih je premišljena in dosega funkcionalne zahteve za udobno in kakovostno gibanje. V hiši je vgrajen tudi 3- stranski kamin znamke PANTECH.

V vseh etažah je talno gretje, ter ogrevanje s toplotno črpalko.

Okna so proizvajalca MIK CELJE, troslojna zasteklitev, vhodna vrata pa krasijo kakovostna vrata proizvajalca PIRNAR, z led osvetlitvijo in prstnim odtisom ter tipkovnico.

Hiša je od avtocestnega priključka Šmarje Sap oddaljena 2 min, prav tako do najbližje trgovine. Do lekarne in osnovne šole je 5 min vožnje z avtom. V neposredni bližini hiše je postajališče za mestni avtobus 3G. 

Hiša je vseljiva predvidoma februarja 2023

 

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec poleg kupnine prodajalcu pokrije del stroškov prodaje v višini 2%+DDV od pogodbene prodajne cene.

Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam pri nakupu nepremičnine tudi svetovali.

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Osrednjeslovenska Grosuplje Mali Vrh pri Šmarju
vrsta objekta: hiša
tip: dvojček
Nadstropje: P+1+M
Stanje: novogradnja
Velikost: 154,40 m²
Parcela: 514,00 m²
Leto izgradnje: 2020
Šifra oglasa: PH01326EB
Energetski razred: B2 (25-35 kWh/m²a)
Elvis Beganović

Elvis Beganović