Gorenjska, Žirovnica

Hiša samostojna

  • Površina

    366 m²

HPI135

prodaja

Cena

648.000,00 €

Opis nepremičnine

DOSLOVČE, 365,7 m2, samostojna hiša z urejenim 3 sobnim stanovanjem in dvema apartmajema, zgrajena I. 1978, adaptirana I. 2020, 826 m2 zemljišča, K+P+M, hiša ima čudovit pogled na Julijske Alpe in Triglav, lep urejen vrt  in dve garaži, prodamo. Cena: 648.000,00 EUR

Samostojna tristanovanjska hiša s čudovitim odprtim pogledom na Julijske Alpe in Triglav, hiša se nahaja na idilični lokaciji, je narejena za bivanje družine, obenem pa ima 2 na novo urejena moderna apartmaja za oddajanje turistom.

Objekt se nahaja v območju povečanega turističnega interesa, ter ponuja možnost  ureditve dodatnih apartmajev, kar predstavlja idealno priložnost za uspešno poslovanje. Apartmaji imajo odlično upeljan posel.

Hiša je bila nazadnje adaptirana  leta 2020, nova streha in nova toplotna črpalka, za namene turizma in zmanjšanja stroškov so bile postavljene solarne celice za proizvodnjo elektrike, pridobljeno soglasje  za morebitno povečanje moči, na novo je urejeno stanovanje v mansardi, ter 2 moderna apartmaja, ki ponujata turistom maksimalno udobje in komfort bivanja.

Objekt ima urejen dostop iz glavne ceste.

Dokumentacija je urejena -  gradbeno in uporabno dovoljenje.

Za vse informacije glede razporeditve prostorov, infrastrukture, opreme smo Vam na voljo.

Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam svetovali pri nakupu nepremičnine.

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Gorenjska Žirovnica Doslovče
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Stanje: renoviran
Velikost: 365,70 m²
Parcela: 826,00 m²
Leto izgradnje: 1978
Šifra oglasa: HPI135
ELARS Nepremičnine, nepremičninsko posredovanje, Elvis Beganović s.p.

Olga

Oprema

klima
talno ogrevanje
radiatorsko ogrevanje
ogrevanje z lesno biomaso
ogrevanje s toplotno črpalko
ogrevanje na drva
domofon
vrt

Ostalo

balkon
garaža
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba