Podravska, Maribor

Hiša dvojček

  • Površina

    136 m²

  • Št. sob

    3

  • Št. kopalnic

    2

HP104

prodaja

Cena

255.000,00 €

Opis nepremičnine

Tabor, Maribor, hiša dvojček moderne izvedbe, 136 m2, zgrajen I. 2020,  parcela v velikosti 231 m2, P+I. Hiša se nahaja v neposredni bližini vse infrastrukture, odlična avtocestna povezava in hiter dostop do mestnega jedra in Mariborskega Pohorja, prodamo, cena: 255.000 EUR 

Hiša je moderno zasnovana in ima ravno streho, ki omogoča najbolj  funkcionalno porabo prostora.

Hiša se razteza čez dve etaži- pritličje in nadstropje, ima dve parkirni mesti ob stavbi, zunanjo shrambo za shranjevanje koles in vrtnega orodja ter vrtno teraso s pripadajočim zemljiščem. Hiše dodatno pripada del skupne asfaltirane dovozne poti.  

Razporeditev prostorov:

V pritličju se nahajajo naslednji prostori: predprostor s prostorom za garderobo, hodnik, utility s straniščem, tehnični prostor s shrambo, manjša shramba pod stopnicami, velik dnevni prostor, ki je povezan s kuhinjo in jedilnico. Iz dnevnega prostora je narejen izhod na teraso in zelenico.

V zgornjem nadstropju: dve otroški sobi, prostorna glavna spalnica z lastno garderobno sobo, kopalnica. Otroški sobi sta zaradi velikih steklenih površin dobro naravno osvetljeni, prav tako razpolagata s pogledom na Pohorje.

Način ogrevanja : taljno ogrevanje, ki je trenutno eden najboljših načinov prenosa toplote v prostoru. Vsaki enoti pripada tudi toplotna črpalka Daikin z vgrajenim grelnikom sanitarne vode z 260 L rezervoarjem.

V ceno je vključen DDV in izvedba na KLJUČ z urejeno okolico (brez sanitarne opreme)!

Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam svetovali pri nakupu nepremičnine.

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Tabor
vrsta objekta: hiša
tip: dvojček
:
Stanje: novogradnja
Velikost: 136,00 m²
Parcela: 231,00 m²
Leto izgradnje: 2020
Šifra oglasa: HP104
ELARS Nepremičnine, nepremičninsko posredovanje, Elvis Beganović s.p.

Olga

Oprema

talno ogrevanje
ogrevanje s toplotno črpalko

Ostalo

atrij
terasa
dve parkirni mesti