Vila GAMELJNE - Samostojna

V zgornjih Gameljnah se gradi nadstandardna VILA GAMELJNE.

Lokacijo odlikuje bližina vse potrebne infrastrukture (trgovine, pošta, LPP, vrtec, osnovna šola, lekarna,...) in rekreacijskih površin (Šmarna gora, Rašica in sprehajalne poti ob Gameljščici). Okolica je stanovanjska in mirna, nudi pa tudi zelo dobro izhodišče do mestnega središča, ki je oddaljeno slabih 15 minut. Do avtoceste Ljubljana- Kranj je 800m do postajališča LPP 90 m, do Črnuč pa slabih 5 minut. 

Luksuzna vila bo zasnovana kot tri etažni objekt P+N+M. V pritličju bodo garaže, parkirišča, savna, fitnes, zunanji in notranji bazen, strojnica, pralnica, sušilnica, likalnica in shrambe. V nadstropju so kuhinja, jedilnica, dnevni prostor, kopalnica, soba in delovni kabinet. Vsi prostori so povezani z zimskim vrtom, odkrito in pokrito teraso. V mansardi bodo spalnice, kopalnice, garderobne sobe in soba za fitnes. Vse etaže v objektu pa bodo povezane z stopniščem, in po potrebi tudi z dvigalom.

Objekt Vila GAMELJNE  bo omogočal prijetno bivanje v urejeni okolici z urejenimi zelenimi površinami. Poskrbljeno pa bo tudi za varnost, saj bo objekt ograjen in dostopen le stanovalcem oz. povabljenim.

Odlična osvetljenost

Luksuzni stanovanjski prostori so oblikovani funkcionalno minimalistično, čistih linij, po želji kupca in bodo zelo svetli, saj je vila orientirana točno sever jug. Vse etaže bodo imele 3 m svetle višine in velike steklene površine na južno stran.

Energetska učinkovitost objekta

Objekt bo grajen kot nizko energijski s centralnim prezračevalnim sistemom(rekuperacija).

Za ogrevanje in pripravo sanitarne vode bo hiša opremljena z sončnimi kolektorji in toplotno črpalko z vgrajenimi akumulacijskimi bojlerji.                                                           

V vseh prostorih  je ogrevanje izvedeno s talnim gretjem. Kopalnice bodo dodatno opremljene še z stenskimi radiatorji. V vsakem nadstropju bodo instalacije pripravljene tudi za hlajenje.

Pametne inštalacije

Vila bo opremljena s sistemom pametne instalacije (pametni dom), preko katere se upravlja: razsvetljava, senčila, ogrevanje v vsakem prostoru ločeno, hlajenje, prezračevanje, A/V vtičnice, električni radiatorji ter simulacija prisotnosti.

Rekreacijski prostori

Pritlični del vile bo imel notranji bazen povezan z zunanjim bazenom. Prostori bodo razdeljeni na manjše enote, ki bodo opremljene z savno, fitnes opremo in velikim družabnim prostorom. Prav tako bodo v istem nivoju tudi shrambe, strojnica in pralnica ter sušilnica.

Individualna opremljenost

Hiša bo v celoti opremljena kot hiša 21. stoletja, z maksimalnim bivalnim udobjem  in minimalno porabo.

Cena je z vključenim zneskom DDV 9,5%.

Za več informacij smo Vam na voljo.

 

Olga Sluchanko

 +38664121505

Mnenja

Naročite se na naše novice...

... in ne zamudite novih nepreimčnin ter posebnih ponudb!