Vila GAMELJNE

V zgornjih Gameljnah se gradi dvostanovanjska nadstandardna VILA GAMELJNE.    

LOKACIJA: Lokacijo odlikuje bližina vse potrebne infrastrukture (trgovine, pošta, LPP, vrtec, osnovna šola, lekarna,...) in rekreacijskih površin (Šmarna gora, Rašica in sprehajalne poti ob Gameljščici). Okolica je stanovanjska in mirna, nudi pa tudi zelo dobro izhodišče do mestnega središča, ki je oddaljeno slabih 15 minut. Do avtoceste Ljubljana- Kranj je 800m do postajališča LPP 90 m, do Črnuč pa slabih 5 minut.

GRADNJA: Dvostanovanjska vila bo zasnovana kot štiri etažni objekt K+P+1N+T. V kleti bodo parkirna mesta in shrambe, v pritličju bodo dnevni prostori z izhodom na severni in južni atrij, v nadstropju bodo spalnice z južno teraso, terasna etaža bo ograjena in pohodna z pripravljenimi inštalacijami za letno kuhinjo in jakuzzi. Vse etaže v objektu pa bodo povezane z stopniščem, zunanjim balkonom in po potrebi tudi z dvigalom.

Luksuzni stanovanjski prostori so oblikovani funkcionalno minimalistično, čistih linij, po želji kupca in bodo zelo svetli, saj je vila orientirana točno sever- jug. Vse etaže bodo imele 3 m svetle višine in velike steklene površine na južno stran.

TEHNIČNE LASTNOSTI:

Objekt bo grajen kot nizko energijski s centralnim prezračevalnim sistemom(rekuperacija).

Vsaka stanovanjska enota bo opremljena s sistemom pametne instalacije (pametni dom), preko katere se upravlja: razsvetljava, senčila, ogrevanje v vsakem prostoru ločeno, hlajenje, prezračevanje, A/V vtičnice, električni radiatorji ter simulacija prisotnosti.

Gradnja je klasična, opečna povezana s protipotresnimi armiranobetonskimi elementi. Objekt ima visokokvalitetno toplotno in zvočno izolacijo.
Streha objekta je ravna z minimalnim 2% naklonom s posipom in nasutjem iz prodca v centralnem delu je tlakovana z keramiko.
Fasada objekta je kontaktna v kombinaciji z ventilirano fasado. Toplotna izolacija je kvalitetna, iz kamene volne, debeline do 24 cm. Zaključni sloj fasade je izveden delno v svetli in delno grafitni barvi.
Ogrevanje v stanovanjih je urejeno s talnim gretjem. Ogrevalna enota je kombinacija toplotne črpalke in sončnih kolektorjev.
Svetla višina stropov v stanovanjih je 3,00 m.
 

Cena je z vključenim zneskom DDV 9,5%

Za več informacij smo Vam na voljo.

Olga Sluchanko

+38664121505

Mnenja

Naročite se na naše novice...

... in ne zamudite novih nepreimčnin ter posebnih ponudb!