Dvojček ZALOG - na voljo zadnja enota

LJUBLJANA- ZALOG, Enota dvojčka ob potočku s pogledom v naravo, 226,5 m2 (bruto), zgrajen I. 2021, zemljišča 316 m2, P+I+M. Izredno kakovostna, moderna gradnja, ob stavbi sta zagotovljeni 2 parkirni mesti, 3 PGF z zaključeno okolico in izdelano komunalno infrastrukturo, prodamo, cena: 368,000 EUR

Hiša se nahaja na odlični lokaciji v bližini narave (gozd, neposredni dostop do potočka), samo 2 km je oddaljena od Zaloga. Možnost izdelave na ključ.  

V ceno je že vključen DDV 9,5% in vsa zunanja dela skupaj z urejeno okolico in izdelano komunalno infrastrukturo, kar vsebuje izvedene oporne zidove, priključitev hiše na urejeno čistilno napravo, tlakovano dvorišče, elektrika in voda sta pripeljani do hiše.

Razporeditev prostorov:

Pritličje – predprostor z garderobo, WC, utility, dnevna soba z jedilnico in kuhinjo s pogledom v naravo, izhod na teraso in vrt, ki ima neposredni dostop do urejenega potočka od gozdu, shramba ali kabinet.

Nadstropje – glavna spalnica, garderobna soba, dve otroški sobi, kopalnica.

Mansarda – večnamenski prostor ali prostor za ureditev spalnici z lastno kopalnico in garderobo z izhodom na veliko teraso v izmeri 19,8m2.

Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam svetovali pri nakupu nepremičnine. 

 

Olga Sluchanko

 +38664121505

Mnenja

Naročite se na naše novice...

... in ne zamudite novih nepreimčnin ter posebnih ponudb!